Innesäljare

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö.

Vår tillväxtresa fortsätter, och just nu söker vi en entusiastisk innesäljare som vill vara med och forma vår framtid. Hos oss på HeatUp strävar vi alltid efter 100% kundnöjdhet och brinner för att göra affärer. Om du delar vår vision och att du är redo att arbeta i ett spännande, positivt och snabbväxande företag med höga ambitioner, då är du den person vi letar efter!

Vi söker dig med rätt personlighet och har du dessutom ett stort intresse och/eller erfarenhet från VVS-branschen är det såklart meriterande. Att vara en del av vårt team innebär inte bara att sälja produkter, utan att vara med och skapa Sveriges roligaste arbetsplats – för alla, från anställda till leverantörer och kunder.

Vad kan du förvänta dig hos oss? Utöver möjligheten att påverka företagets framtid och arbeta i en positiv och snabbväxande miljö, erbjuder vi dig också tydliga karriärmöjligheter. Vi tror på att främja personlig och professionell utveckling för våra medarbetare.

Så, om du vill bli en del av HeatUp-familjen och tror att du har vad som krävs, tveka inte att höra av dig! Skicka i din ansökan till oss redan idag! 

Vi ser fram emot att svara på alla dina frågor och erbjuda dig möjligheten att bli vår nya kollega.

Placering: Stockholm, Göteborg, Malmö eller Växjö.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning i 6 månader tillämpas.

Start: Omgående – Enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka in din ansöka? Hör av dig till Oskar eller Micael.

Oskar Svensson
Oskar@HeatUp.se  
0735-343430

Micael Wallquist
Micael@HeatUp.se
0709-515555